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HONMAGURO-DON NAKABAYASHI

Produced a specialty store in Motosu, Gangnam-ku, Niigata. Starting with the development of naming, I was in charge of design development and management such as concept, logo, space design, interior coordination, leaflet, business card, insert flyer, warmth, menu development, and space design. The store's concept is “a popular dining room where you can enjoy the main dish casually”. Honka Nakabayashi purchases a high-quality book and dismantles it in the store. In order to enjoy the original flavor of Honjo, there is only the main menu. Nakabayashi's main bowl is a large Toro, Medium Toro, red meat, and Negi Toro (with thick baked eggs and soup).

produced by DESIGN DESIGN Inc.(naming & concept, logo, space design, interior design, graphic, food planning, sign)
Special Thanks/potter(donburi): Kazuyoshi Osawa(iwate), noren construction: Echigo Kamekonya Fujioka Somekojo, menu construction: Shinso Inc., space construction: cube design co.,ltd., illustration: DAIMONNAO(kyoto), photography: Nobuyuki Takahashi

新潟市江南区の本鮪丼の専門店をプロデュースしました。ネーミングの開発からはじめ、コンセプト、ロゴ、空間デザイン、インテリアコーディネート、リーフレット、名刺、折り込みチラシ、暖簾、メニュー開発、空間デザインなどのデザイン開発と管理を担当しました。店のコンセプトは「気軽に本鮪を楽しんでもらう大衆食堂」です。本鮪丼なかばやしは、良質な本鮪を一本仕入れて店内で解体しています。本鮪本来の旨味を楽しんでいただくため、メニューは本鮪丼しかありません。なかばやしの本鮪丼は、大トロ、中トロ、赤身、ネギトロの4種盛り(厚焼き卵、お吸い物付)です。